|   | 
  • İş yerlerinden 98 bin TLlik el aletleri çalan hırsız polisten kaçamadı


    İş yerlerinden 98 bin TLlik el aletleri çalan hırsız polisten kaçamadı
    Kayseri'de 5 farklı iş yerinden 98 bin TL değerinde el aleti çalan hırsız, polis tarafından yakalandı.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kayseri OSB'de ve serbest bölgede bulunan 5 farklı iş yerinden 5 bin TL'lik el aletleri ve 1 adet av tüfeği çalınması olayı, 30 bin TL değerinde el aletleri, bilgisayar, kumaş kesme makinesi, televizyon çalınması olayı, yaklaşık 30 bin TL el aletlerinin çalınması olayı, 13 bin TL değerinde el aletlerinin çalınması olayı ve 20 bin TL değerinde el aletleri ve kablo çalınması olayına karışan Özer D.'yi (55) tespit etti. 
    Operasyon düzenleyen ekipler, Özer D.'yi kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Özer D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.