|   | 
  • İŞÇİLERİN SORUNLARINI KENDİ SORUNUMUZ GİBİ GÖRDÜK


    İŞÇİLERİN SORUNLARINI KENDİ SORUNUMUZ GİBİ GÖRDÜK
    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, hükümetlerinin 'İnsanı yücelt ki, devlet yücelsin' anlayışını benimseyerek emekçilerin sorunlarını kendi meseleleri olarak gördüğünü ifade etti.

     1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Ahmet Öksüzkaya, şu ifadelere yer verdi: ?Türkiye?de ilk defa 2008 yılında ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü, 2009 yılında da hükümetimizin girişimiyle resmi tatil olarak meclisimizde kabul edildi. Tüm İşçi camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Hükümet olarak, kendi gelenek, kültür ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla, milletimizin bizi iktidara taşıdığı günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin' anlayışını benimsemek suretiyle, emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük; sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalıştık.?

        Tüm dünyada çalışanların birtakım sorunları bulunduğuna dikkat çeken Öksüzkaya, ?Meselelerine çözüm aramaları ve haklarını korumaları emekçinin en tabii hakkıdır. 1 Mayıs?ın tatil ilan edilmesi ile de haklı taleplerinde seslerinin daha da gür çıkacak ve ilgili makamlarda makes bulacaktır. Emeğin ve emekçinin hakkının korunması ve taleplerini daha iyi bir şekilde ifade edebilmesi açısından bugünün resmi tatil ilan edilmesi çok önem arz etmektedir.? dedi. 

        Öksözkaya, bugünün bir bayram havasında geçmesini dileyerek, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramlarını tebrik etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.