|   | 
  • İŞİD'in hedefi Kayseri mi?


    İŞİD'in hedefi Kayseri mi?
    Ortaya attığı iddiaların gerçekleşmesiyle fenomen haline gelen Fuat Avni yine çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

     
    Yapılacak operasyonlar ve olaylarla ilgili olarak şok iddialar ortaya atan ve ortaya attığı iddiaların gerçekleşmesiyle adeta fenomen olan Fuat Avni'nin son iddiaları Kayseri'yi oldukça gerdi.

    Fuat Avni attığı Twet'te "Kayseri, Konya, Urfa gibi muhafazakar şehirlerde IŞİD'in kanlı eylemler yapması için zemin hazırlandı" iddiası akıllarda soru işareti bıraktı. Fuat Avni'nin bu iddiasını Kayserililer de birbirine ileterek, uyarıda bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Fuat Avni ne derse çıkıyor. İnşallah bu iddiası asılsızdır. Tedirgin olduk, kimse kendini güvende hissetmiyor" şeklindeki paylaşımları dikkat çeken bir başka unsur oldu.

    Konuya ilişkin açıklamalar yapan Vali Düzgün, "Bu tür eylemlerin önünü alabilmek için önleyici istihbarat faaliyetleri son derece önemlidir. Gerek emniyet gerek jandarma gerekse istihbarat teşkilatlarımızla yaptığımız toplantılarda bu konulara ağırlık verilerek hem yazılı hem de sözlü talimatlarımla buna önem verilmesini istedik. Bu konuda vatandaşlarımızında bize destek olabileceklerini düşünüyorum. Şüpheli herhangi bir durum gördüklerinde emniyet ve jandarma birimlerimize iletmeleri ve hatta geçen hafta trafik suçları için açtığımız hesaplara da yazılı, sözlü ve fotoğraflı olarak iletebilirler. Bir sıkıntı olduğunda güvenlik birimlerimiz bunun takibindedirler. Olumsuz bir sonuç ile karşılaşmak istemiyoruz.

    Rehavete kapılmadan olabilecek olan her türlü olumsuzluklara karşı devlet olarak kararlılıkla gerek operasyonel gerekse istihbarat faaliyetlerimize devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.