|   | 
  • İsmail Kartal: “En kötü 1 puanla ayrılabilirdik”


    İsmail Kartal: “En kötü 1 puanla ayrılabilirdik”
    Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor’a 1-0’lık skorla mağlup olan Konyaspor’da Teknik Sorumlu İsmail Kartal, “Son dakika yakaladığımız pozisyonlarla biraz daha dikkatli olsak belki en kötü 1 puanla ayrılabilirdik” dedi.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlu İsmail Kartal, maçtan önce rakiplerinin zor olduğunu bildiklerini söyledi. Kartal, “İyi bir takıma karşı biz de bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İlk yarı oyunun başlarında baskı yedik. Kendi yarı sahamızdan topu çıkarmakta biraz zorlandık. Antrenmanda bu eksikleri çalışmamıza rağmen geçişleri sağlayamadık. Bu da bizim tarafımızdan zorlayıcı bir durum söz konusu oldu. Sonra uzun toplarla baskıdan kurtulup hücum etmeye başladık. İlk yarı da 1 net pozisyonumuz vardı. İkinci yarı hamleler sonucunda maçı çevirmeyi düşünürken 2 hücum oyuncumuz sakatlandı. Oyuncularımızın sakatlanması bütün planlarımızı bozdu. Elimizdeki oyuncularla Alanyaspor’a cevap vermek isteyerek maçı çevirmek istedik. Baktığımız zaten bütün ikili mücadelelerde öndeyiz. Topla oynama hemen hemen kafa kafaya gidiyor. Son dakika yakaladığımız pozisyonlarla biraz daha dikkatli olsak belki en kötü 1 puanla ayrılabilirdik. Oyuncuları ettikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Sonuçta 1 maç kaybettik. Alanyaspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Semih Tokatlı: “Liderliği bırakmak istemiyoruz”

     

    Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, zorlu bir rakiple oynamanın bilinciyle maça çıktıklarını belirterek, "Sonuçta 3 puanla ayrıldık. Bu bizim için önemliydi. Liderliği bırakmak istemiyoruz" dedi.
    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, zorlu bir rakiple oynamanın bilinciyle oyuna iyi başladıklarını söyledi.
    Tokatlı, "Özellikle birinci ve ikinci bölgede baskı yaparak, hem topu kontrol ettik hem de pozisyon ürettik. Sonuçta da önde baskının neticesinde golümüzü bulduk. İkinci yarıda oyunun seyri değişti. Sakatlıklar, değişiklikler oyunun ritmini bozdu. Sertliğe karşı rakibin baskısına karşı 3-5-2'ye döndük. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçta 3 puanla ayrıldık. Bu bizim için önemliydi. Hafta hafta düşünüyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz. Bunun neticesinde çok çalışıyoruz ve sonucunda da kazanıyoruz futbolcularımız ve ekibimizi kutluyorum" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.