|   | 
  • İşte kar tatili olan iller


    İşte kar tatili olan iller
    Türkiye’de birçok yeri tekrar etkisi altına alan kar yağışının ardından çok sayıda şehirde okullar tatil edildi.

    İşte 18 Ocak Pazartesi günü okulların tatil edildiği şehirler...
     
    İstanbul
    İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın okulları 1 gün tatil etti. Tatil kararını, İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından duyurdu. Şahin, “Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir” dedi.
     
    Sakarya
    Sakarya’da olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitim verilen okullar yarın tatil edildi.
     
    Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun yağmurun ardından başlaması beklenen kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete yol açmaması için kent genelinde taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime yarın ara verildi.
     
    Kocaeli
    Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu twitter adresinden yaptığı açıklamada, “Meteorolojik bilgiler ve yoğun kar yağışı uyarısı doğrultusunda 18 Ocak Pazartesi günü ilimizde eğitim ve öğretime ara verilmiştir” paylaşımında bulundu.
     
    Muğla
    Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.
     
    Manisa
    Manisa’nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilecek. İlçe merkezinde sağanağın ardından başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana gelirken belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmaları yapıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.