|   | 
  • İŞTE ZAMLI SİGARA FİYATLARI


    İŞTE ZAMLI SİGARA FİYATLARI
    Hükümet, sigaradan alınan vergi yükünü artırdı. Sigaraya ilk zam haberi geldi.

     Sigaraya gelen vergi artışı sonrası düşük sigara fiyatlarında yüzde 10; yüksek sigaralarda ise yüzde 5 civarında artış bekleniyordu. İlk zammı Philip Morris yaptı.

    İşte ilk zamlı fiyatlar:




    1 HAFTA İÇİNDE ZAMLANIR

    Hükümetin, sigaradan alınan vergi yükünü artırmasını değerlendiren British American Tobacco Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tuna Turagay, "1 hafta içinde sigaraya zam gelecek" dedi. Yapılacak olan zammın, gelen vergi ile doğru orantılı olacağını belirten Turagay, şunları söyledi: "Vergi yükü çok fazla olmadığı için sigaraya büyük bir zam gelmeyecek. Daha önce konuşulduğu gibi yüzde 20-30 gibi bir rakam olmaz. Bu konuda her türlü hesabı yaptıktan sonra zam oranını belirleyeceğiz. Hükümet sigara fiyatlarını yükseltmek istiyor ama en azından getirdiği vergi yükü çok yüksek olmadı."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.