|   | 
  • İstikbal Kayseri Şampiyonu


    İstikbal Kayseri Şampiyonu
    Kayseri il geneli yapılan ortaokullar arası yıldız erkekler basketbol şampiyonasında Özel İstikbal Ortaokulu Kayseri şampiyonu oldu.

    Kayseri geneli 15 okulun katıldığı turnuvada Ted Koleji, Merve Koleji ve Refika Küçükçalık ortaokullarıyla aynı grupta yer alan Özel İstikbal Ortaokulu üç rakibini de yenerek final grubuna yükseldi. Final grubu maçında Özel Tekden Ortaokulunu yenen İstikbal son maçında Özel Bahçeşehir Ortaokulunu 59’a 49 yenerek Kayseri şampiyonu oldu.
     
    Okul müdürü Şuayip Karataş yaptığı açıklamada “Kayseri’de eğitim alanında başarılarıyla adını duyuran okulumuz spor alanında da etkili olduğunu göstermiş oldu. Bundan önce de okulumuz 9 yıl üst üste Kayseri şampiyonu olmuştu. Bu şampiyonluk çalışmanın, özverinin sonucu. Beden eğitimi zümresi Ekrem Karakoç ve Melik Aksoy beye, güzel oyunları ve emeklerinden dolayı öğrencilerime, onlara destek olan ailelerine ve heyecanlı bir şekilde takımı destekleyen okul öğrencilerime teşekkür ederim.” dedi.
     
    Özel İstikbal Ortaokulu okullar arası yapılacak olan Türkiye Basketbol şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.