|   | 
  • İstikbal Koleji Öğrencileri Cambridge Belgesi Aldı


    İstikbal Koleji Öğrencileri Cambridge Belgesi Aldı
    İstikbal Koleji öğrencileri Cambridge belgesi aldı

     Kayseri'nin başarılı okullarından, Kılıçaslan Eğitim Kurumları'na bağlı İstikbal Koleji?nde Cambridge ESOL sınavları sertifikaları yapılan törenle öğrencilere dağıtıldı. Programda, sertifika almaya hak kazanan öğrenciler ve öğretmenleri büyük heyecan ve mutluluk yaşadılar.

    İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş törende yaptığı konuşmada gösterdikleri üstün başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Karataş, dünyada 13 bin 500 üniversite ve farklı eğitim kurumunda geçerliliği olan FCE ve IELTS gibi Uluslararası Cambridge ESOL sınavlarına alt yapı sağlayan Starters, Movers, Flyers, KET ve PET sınavlarının okullarında her yıl başarıyla uygulandığını söyledi. Önemi giderek artan Cambridge ESOL sınavlarına yaklaşık 7 yıldır yetkili sınav merkezi olduğunu belirten Karataş, ?Cambridge Sertifika sınavlarına büyük ilgi gösteren İstikbal Koleji öğrencileri sağlam İngilizce alt yapısıyla çok başarılı olmakta ve yüksek puanla öğrenci alan yabancı okulların hazırlık sınıfı muafiyet sınavlarını geçmektedir. Okulumuzda, altı yıl önce 42 kişiyle başlatılan ESOL Sınavları maratonuna bu yıl ise, kırılması zor bir rekora imza atarak 243 öğrenci öğretmenlerimiz tarafından sınava hazırlanmaktalar. Bütün bunlar, yıl içinde yapılan birçok İngilizce etkinliklerinin yanında, son iki yıl yaz döneminde yapılan ve 8-9 hafta süren Full Day English (İngilizce Yaz Okulu) programlarıyla birlikte, İstikbal Koleji?nde İngilizce öğretiminin ulaştığı boyutları göstermesi açısından çok önem arz etmektedir." diye konuştu. 

    İngilizce Zümre Başkanı Mehmet Özgür Çataloğlu dabu sınavlara hazırlanan öğrencilerde dil becerileri konusunda önemli gelişmeler olduğunu belirtti. Çataloğlu, "Öğrencilerimiz yabancı bir dili öğrenmekten ziyade, dinleme, okuma, yazma ve konuşma yönüyle önemli gelişme kaydetti." dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.