|   | 
  • İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93. Yıl Dönümü Bünyan?da Kutlandı


    İstiklal Marşı'nın Kabulünün 93. Yıl Dönümü Bünyan?da Kutlandı
    İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yılı Bünyan Yeni mahalle orta okulunda kutlandı.

    Bünyan Yeni mahalle orta okulunda düzenlenen programa Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Garnizon komutanı Abdullah Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural İlçe Emniyet Müdür Zeki Karslı'nın yanı sıra daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.
    İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen programda Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı ruhu sahnede canlandırıldı. Mehmet Akif?in karakter ve davranışlarının ön plana çıkarıldığı küçük skeçlerle öğrencilerin okuduğu şiirler beğeni ile izlendi.
    Programda hat sanatçısı Osman Durmuş Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal ve Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen?in isimlerini tabağa yazdıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.