|   | 
  • İtalyan antrenör Kayseri'de kalmak istiyor


    İtalyan antrenör Kayseri'de kalmak istiyor
    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) kapsamında Kayseri'de geleceğin yüzücülerini eğiten İtalyan antrenör Corrado Rosso, 2020 yılına kadar Kayseri'de kalmak istediğini ifade etti.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) kapsamında Kayseri'de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

     

    İtalya'dan gelerek Kayseri'de 2020 olimpiyatlarına yüzücüleri yetiştiren Corrado Rosso, çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi. Sözleşmesinin bu yıl içerisinde bittiğini ama talep edilmesi halinde 2020 yılına kadar Kayseri'de kalabileceğini belirten Rosso, "Ben Türkiye’ye geldiğimde çoğu yeri bilmiyordum. Federasyon başkanı bana bir yer seçmemi söyledi. Bende hiçbir yeri bilmediğim için bir yer seçmedim. Başkan, Kayseri iyi olduğu için beni buraya gönderdi. Beni burada olmam başkanın tercihiydi. TOHM 5 ilde gerçekleşiyor. Ankara, Bursa, Trabzon ve Kayseri’de var. Bu 5 ilde de hedef 2020 olimpiyatlarına sporcu hazırlamak. Tüm iller bunun için çalışıyor. 2013 yılında sözleşme imzaladım. 2016 yılı içerisinde sözleşmem bitiyor. 

     

    Eğer federasyon tekrar talep ederse 2020 yılına kadar burada kalmak için sözleşmemi imzalayacağım. Kayseri çok güzel bir şehir ve burada yaşamak beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.