|   | 
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kayserililerle Buluşacak


    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kayserililerle Buluşacak
    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 25 Mayıs 2018 Cuma saat 14.00’te Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda Kayserilerle buluşacak.

    İyi Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıya bir araya gelen İyi Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapılacağını ve tüm Kayseri halkının davetli olduğunu belirtti.

    İyi Parti Kayseri Milletvekili adayları hakkında konuşan Bağcı,  Kayseri’de milletvekili adayı olarak belirledikleri isimlerin çok yeni yüzler olduğunu, geçmişlerinin tertemiz olduğunu, Kayseri halkını iyi tanıdıklarını ve saha sorunlarını dinleyerek sağlıklı ve olumlu sonuçlar elde edebileceklerini vurguladı.

    İyi Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Serap Altuntaş Eroğlu’nun  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kayseri haklına ilettiği mesajın okunmasıyla toplantı sona erdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.