|   | 
  • İzlanda'yı deviren Türkiye EURO 2016'ya direkt uçtu


    İzlanda'yı deviren Türkiye EURO 2016'ya direkt uçtu
    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu son maçında Türkiye, İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek EURO2016 Fransa'ya en iyi üçüncü olarak gitmeyi garantiledi.

     
    Konya Torku Arena'da oynanan ve İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin düdük çaldığı maçta ay yıldızlı ekibe 3 puanı ve EURO2016 Fransa'ya direkt gitme hakkını kazandıran golü 89. dakikada frikikten Selçuk İnan kaydetti. 

    A Milli Takımı'mızdan Gökhan Töre, 77. dakikada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla puanını 18'e çıkaran A Milli Futbol Takımı A Grubu'nu 3. sırada tamamlarken, 9 grubun en iyi 3.'sü olarak finallere direkt gitme hakkını elde etti.

    Grubun diğer maçında ise Çek Cumhuriyeti, deplasmanda Hollanda'yı 3-2, Kazakistan ise Letonya'yı yine deplasmanda 1-0 mağlup etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.