|   | 
  • Jandarmayı görünce uçuruma yuvarlandı! 7 yaralı


    Jandarmayı görünce uçuruma yuvarlandı! 7 yaralı
    Trabzon’da beton mikserinin yan yatması üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerini gören sürücü panik yapınca araç uçuruma yuvarlandı. Kazada 7 kişi yaralandı.


    Edinilen bilgiye göre, Of-Hayrat karayolunda bir beton mikseri, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kaza yerine gelen jandarma ekipleri tek şeritli yolda kontrollü geçiş sağlarken, bu esnada Hayrat ilçesinden Of ilçesi istikametine gitmekte olan 61 FR 399 plakalı kamyonetin sürücüsü Ergün Yeşilyurt (20) jandarma ekiplerini görünce panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. 7 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Jandarma ekiplerinin bölgede olması nedeniyle kısa zamanda yaralılara müdahale edildi. Uçuruma yuvarlanan otomobil içindeki 7 kişi yol kenarına çıkartıldı. Yaralılardan Ahmet Mete Albayrak ambulans helikopterle KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi. 
    Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.