|   | 
  • Kaçak doğalgaz kullanmanın faturası çok ağır


    Kaçak doğalgaz kullanmanın faturası çok ağır
    Temiz hava ve daha yeşil bir Kayseri için çalışan Kayserigaz kaçak doğalgaz kullanımları için uygulanan ağır cezalar ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

     
    Doğalgaz sektörünün öncü şirketlerinden Kayserigaz; ?Aboneler doğalgaz sayaçlarına kesinlikle müdahale etmemelidir? şeklinde bir açıklama yaptı.

    Kayserigaz Tahakkuk Birim Sorumlusu Kemalettin Koyuncu yaptığı açıklamada; abonelerin kaçak doğalgaz kullanım amacıyla sayaçlara yapmış oldukları müdahalelerin, yapılan rutin denetimlerde kolayca tespit edildiğini belirtti. Ayrıca; kaçak doğalgaz kullanımının cezai yaptırım bedeli; tesisatta kaçak kullanımın ilk defa tespit edilmesi durumunda EPDK Doğalgaz Piyasası Mevzuatının 4. maddesine göre, hesaplanan tüketim bedelinin iki katı olarak abonelere yansıtıldığını ve kaçak doğalgaz kullanımının tespit edilmesi durumunda ise yasal işlem başlatıldığını bildirdi.

    Otuz kişilik ekibiyle her ay düzenli denetim yapıldığının altını çizen tahakkuk birimi sorumlusu Kemalettin KOYUNCU; bugüne kadar ilginç yöntemlerle karşılaştıklarını ancak bu yöntemleri tespit etmenin kendileri için çok kolay olduğunu sözlerine ekledi. Koyuncu, doğalgaz sayaçlarına yapılan müdahalelerin güvenlik açısından risk teşkil ettiğini, abonelerin hizmet alımında kesintiye uğramaması ve cezai yaptırım ile karşılaşmaması için bu tür müdahalelerden kaçınması gerektiğini bildirdi.

    Güvenli ve konforlu yakıtın profesyonel tedarikçisi Kayserigaz, Kayseri halkına hizmet için ara vermeden çalışmaya devam edileceğinin altını çizdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.