|   | 
  • Kadın Girişimciler Kurulu Çalışmalarına Devam Ediyor


    Kadın Girişimciler Kurulu Çalışmalarına Devam Ediyor
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulunun 2013 yılı 3. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

    Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulunun 2013 yılı 3. Olağan Genel Kurul toplantısına, TOBB Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Karaoğlu ve TOBB Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan TOBB Kayseri İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Karaoğlu, ?İl Kadın Girişimci Kurulları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında 2007 yılından itibaren illerimizde kurulmaya başlanmış olup, günümüzde neredeyse tüm illerimizde oluşumunu tamamlamıştır. Kurul, kadın girişimciliğin ülke sathında geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik politika ve stratejiler üretme amacıyla çalışır. Genel Kurullar, icra komitelerine önerilerde bulunma faaliyetini sürdürmektedir? diye konuştu.
    Konuşmasında, ''100?e yakın üyemizle yolumuza gelişerek, büyüyerek devam ediyoruz'' diyen Karaoğlu, ?İldeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale hale getirilmesi amacıyla politikalar belirleme, rol model olma, girişimcilik eğitimleri, koçluk sistemi geliştirme gibi görevleri yerine getirmektedir. Mevzuatta yılda 2 kez yapılması öngörülen genel kurul toplantılarını bizler kendi inisiyatifimizle ve gerçekten zaman ayırıp emek vererek üyelerimizle daha sık bir araya gelebilmek için yılda 4 kez yapmaya karar verdik? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.