|   | 
  • KADIN GİRİŞİMCİLER TARAFINDAN DÜZENLENEN:''ETKİN TOPLANTI YÖNETİMİ EĞİ


    KADIN GİRİŞİMCİLER TARAFINDAN DÜZENLENEN:''ETKİN TOPLANTI YÖNETİMİ EĞİ
    Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerde 'etkin toplantı yönetimi eğitimi' verildi.

     Kayseri Ticaret Odası'nda (Kto) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerde 'etkin toplantı yönetimi eğitimi' verildi.

    Kto'da düzenlenen seminere Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu ve Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. Seminerde Yönetim Danışmanı Şenel Güngör iletişim teknikleri, ekip çalışması, birlikte hizmet üretme ve etkin sunum teknikleri konusunda bilgiler aktardı.

    Seminer öncesinde bir açıklama yapan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu, "Her şey insan tarafından şekillendirilir, insanı da eğitim şekillendirir sloganıyla bugün bir eğitim programı ile başlayacağız. Hepimiz aslında izlediğimiz slaytları biliyor olacağız ama insanın kendisini aynada görmesi faklı yönlerini görmeyi sağlayabiliyor" ifadelerinde bulundu.

    Karaoğlu'nun açıklamasının ardından Yönetim Danışmanı Şenel Güngör, hazırladığı slayt eşliğinde sunum yaptı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.