|   | 
  • Kadın öğretmenden, kız öğrencisine taciz


    Kadın öğretmenden, kız öğrencisine taciz
    Ankara’da bir okulda matematik öğretmeni olan H.K.Y. ismindeki kadın, 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulundu.

    Ankara’nın Çankaya İlçesi’ndeki bir okulda görev yapan kadın matematik öğretmeni H.K.Y.’nin, 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Taciz olayı, kızının cep telefonunu kontrol eden anne tarafından, öğretmen H.K.Y.’nin genç kıza gönderdiği çıplak halde çekilmiş fotoğraf ve videoların bulmasıyla savcılığa yansıdı.
     
    Şikâyet üzerine soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, psikolog eşliğinde genç kızın ifadesini aldı. Öğretmeniyle kendi isteğiyle evinde kaldığını anlatan öğrenci, H.K.Y.’den şikâyetçi de olmadı. Ancak soruşturma, mağdurenin 15 yaşından küçük olması nedeniyle annesinin şikâyetiyle devam etti. H.K.Y. ise taciz olayı ortaya çıkınca intihar girişiminde bulundu ve Ankara Üniversitesi Ruh Sağlığı Hastanesi’nde kapalı koğuşa yatırıldı.
     
    Öğretmen H.K.Y’nin, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, çocuğun cinsel istismarı ve çocuğu müstehcen yayınları seyretmeye teşvik” suçlarından 45 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.
     
    Kaynak: Fevzi ÇAKIR / GAZETE HABERTÜRK




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.