|   | 
  • Kadın Sürücüler Direğe Birlikte Çarptı


    Kadın Sürücüler Direğe Birlikte Çarptı
    Bursa'da, kadın sürücülerin kullandığı araçlar kafa kafaya çarpıştı. Araçlar kullanılmaz hale gelirken, otomobillerin berber dükkanına girmesini elektrik direği engelledi.

     Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Şermin Kurt idaresindeki 16 LB 333 plakalı araç ile Gözde Güloğlu yönetimindeki 34 KA 5413 plakalı otomobil, dört yol ağzında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlar, sokaktaki elektrik direğine vurarak durabildi. Dumanlar yükselen araçların sürücülerine ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise araçları soğuttu. 
    Elektrik direğinin, çarpışan araçların kendi dükkanına girmesini son anda engellediğini ifade eden berber Zafer Kaya, "Sabah dükkanımı açtıktan sonra müşterimle ilgileniyordum. Bir anda büyük bir gürültüyle irkildik. Hemen araçların yanına koştuk. Bayan sürücüleri araçtan çıkarttıktan sonra itfaiye gelerek müdahale etti. Allah'tan dükkanımın köşesinde direk varmış, yoksa iki araç da içeri girecekti" dedi.
    Sağlık durumları iyi olan iki sürücü, uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamazken, polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.