|   | 
  • Kadını, sevgilisi tabanca ile vurdu


    Kadını, sevgilisi tabanca ile vurdu

     Adana’da bir kadın tartıştığı sevgilisi tarafından tabanca ile vurularak yaralandı. Kadının sevgilisini evin içerisine kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı. 
    Olay, Seyhan İlçesine bağlı Çınarlı Mahallesi 61009 sokakta bulunan evlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sevgilisi ile birlikte yaşayan Mehtap K. (34) bilinmeyen bir nedenle Yılmaz A. (49) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Yılmaz A., sevgilisi Mehtap K.’yı tabanca ile vurarak yaraladı. Silah sesleri duyan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 
    Olay yerine gelen polis ekipleri, Yılmaz A.’yı evin içerisinde kaçmaya çalıştığı sırada yakaladı. Yılmaz A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Sağlık ekipleri ise Mehtap K.’yı hastaneye kaldırdı. Mehtap K’ın ayağından 
    vurulduğu durumun ise iyi olduğu öğrenildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.