|   | 
  • Kadir has stadı kimde kalacak?


    Kadir has stadı kimde kalacak?
    Yapılan protokol gereği 10 yıllığına Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Kadir Has Stadı’nın sözleşmesi yeni yılla birlikte bitiyor.

    Stadı şimdiye kadar olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi’nin mi yoksa mülkiyet hakkına sahip Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün mü işleteceği merak konusu oldu.

    Yıkılan Atatürk Stadı’nın arsasına karşılık Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilip Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilen ancak GSGM İl Müdürlüğü’nün işletme yükünün altına girmemek için 10 yıllığına yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devrettiği Kadir Has Stadı’nın sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor.

    4 Eylül 2009 tarihinde imzalanan sözleşmeyle Kadir Has Stadı’nın yanı sıra Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi de Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmiş, yan saha, olimpik havuz, atletizm pisti, spor salonları ve idare binasından oluşan diğer tesisler ise GSGM İl Müdürlüğü’ne teslim edilmişti.

    2019 yılı Eylül ayında sona erecek sözleşmenin ardından Kadir Has Stadı ile Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nin yine Büyükşehir Belediyesi tarafından mı işletileceği yoksa GSGM İl Müdürlüğü’ne mi devredileceği spor kamuoyunda merakla bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.