|   | 
  • Kafasını sıkıştırdığı plastik damacana sebebiyle günlerce aç susuz kal


    Kafasını sıkıştırdığı plastik damacana sebebiyle günlerce aç susuz kal
    Antalya'nın Manavgat ilçesinde içindeki yiyeceği almaya çalışırken kafası pet şişeye sıkışan sokak köpeği üç ün sonra kurtarıldı.

    Olay, Külcüler Mahallesi'nde meydana geldi. Muhittin Poyraz isimli vatandaş, basın mensuplarını arayarak mahallesinde kafasında pet şişe ile gezen bir köpek olduğunu, pet şişeyi çıkaramadığı için günlerdir aç olduğunu söyledi. Gazetecilerin Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı görevlilerine yaptığı ihbar üzerine ekipler mahalleye gitti. Aralarında bir veteriner hekimin de bulunduğu görevliler köpeğe yaklaşamayınca köpek iğne ile bayıltıldı. Görevli veterinerin başındaki plastik damacanayı çıkartıp kucağında ambulansa taşıdığı köpek, tedavisi yapılmak üzere barınağa götürüldü. 
    En az 3 gündür köpeğin başında pet şişe ile gezdiğini belirten mahalle sakini engelli Muhittin Poyraz, “Çocuklarım ve eşim köpeği yakalamak için çok uğraştı. Yakalayabilseydik başındaki pet şişeyi çıkaracaktık. Bunu başaramayınca hemen gazetecileri aradım. 1 saat bile geçmeden belediyenin ekibiyle birlikte gelerek köpeğin acısına son verdiler” dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.