|   | 
  • Kafkas: Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz


    Kafkas: Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz
    Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Pazartesi akşamı Kayserispor yine çok iyi futbol oynayan, kazanmaya yönelik takım olarak sahada olacak” dedi.

    Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular antrenmana ısınma çalışması ile başladı.

     

    Futbolcular antrenmanın devamında kondisyon çalışması yaptı. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Sadece Trabzonspor maçı değil, kalan 14 maç bizim adımıza final niteliğinde maçlar. Çünkü 2 maç kazananın üste, 2 maç kaybedenin ise alta düşeceği bir lig oldu. Rakibimizin isminin ya da maçı nerede oynayacağımızın bizim adımıza pek bir önemi yok” diye konuştu.

     

    Kafkas, “Trabzonspor zor bir karşılaşma ama ondan sonra içeride oynayacağımız Gaziantepspor maçı, Başakşehir maçı da zor. Onun için buradaki amacımız galibiyetle dönmek. Gücümüz var. Takımın durumu iyi. Geçen hafta çok talihsiz bir maç oynadık. Umarım bu talihsizlikleri yaşamayız.

     

    Pazartesi akşamı Kayserispor yine çok iyi futbol oynayan, kazanmaya yönelik takım olarak sahada olacak. Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.