|   | 
  • Kafkas'dan iddialı açıklamalar


    Kafkas'dan iddialı açıklamalar
    Kayserispor, ligin 13. haftasında bu akşam Bursaspor'a konuk oluyor. Karşılaşma öncesi Tolunay Kafkas iddialı açıklamalarda bulundu.

    Ligde sıkıntılı günler geçiren Kayserispor bugün kritik bir doksan dakikaya çıkıyor. Sarı kırmızılı ekip deplasmanda Bursaspor'u devirerek rahat bir nefes almak istiyor.

     

    Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Kayserispor teknik patronu Tolunay Kafkas bu zorlu karşılaşma öncesi 3 puan almak istediklerini belirterek, 

     

    "İşimizin kolay olmadığını biliyoruz, ancak içine düştüğümüz zorluğun üstesinden gelmek için bu maçtan 3 puan almak zorundayız. Çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi sahaya yansıtıp, galibiyetle evimize dönmek istiyoruz. İnşallah bu sefer iyi mücadelemizi tabelaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.

     

    Öte yandan bu maçı ev sahibi takımın taraftarı cezası nedeniyle izleyemeyecek. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.