|   | 
  • Kafkas: Eğer Mersin maçını kazanırsak...


    Kafkas: Eğer Mersin maçını kazanırsak...
    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Mersin İdman Yurdu ile oynayacakları karşılaşmanın çok zor geçeceğini söyledi.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 20. haftasında kendi evinde ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

     

    Kulüp tesislerinde, yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kafkas, kupadan sonra lige döndüklerini hatırlatarak, 

     

    "Mersin İdman Yurdu maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. Çok zor bir maç olacak. Mersin takımının yeni hocasıyla daha iyi olacağını düşünüyorum. Oldukça iyi oyunculara sahipler. Zor bir karşılaşma oynayacağız. İyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Eğer bu maçı kazanabilirsek artık kesinlikle önümüz açılacak" dedi.

     

    Kafkas, oyuncuların son durumu ile ilgili ise, "Şu anda Derley sakat, Furkan Özçal’ın durumu kritik. Artık bakacağız. Yeni oyuncuların da takıma uyum sağlayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.