|   | 
  • Kafkas, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu


    Kafkas, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu
    Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ilk yarıda sahalarında oynayacakları son maçı kazanmak istediklerini söyledi.

    Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönen Kayserispor, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları İnegöl ve Süper Lig’de hafta sonu evinde ağırlayacağı Galatasaray maçlarının hazırlıklarına başladı. 

     

    Kulüp tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin ilk yarısında evlerinde oynayacakları son maç olan Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek,

     

    “Ondan önce bir kupa maçımız var, onu oynayacağız. Daha sonra bir Galatasaray var, gücü belli seviyede olan bir takım. Sahamızda ilk yarının son maçı. Kazanmak istiyoruz. Kazanabilecek gücümüz var. iyi bir strateji ile oynamamız gerekiyor. Galatasaray’ın artı ve zayıf yönlerini iyi analiz ettik. Kendimizin de artı ve eksi yönlerimiz var. Biz kendi güçlü yönlerimizi çıkartıp Galatasaray’ın zayıf yönlerinden faydalanmak için iyi çalışacağız. Maça iyi konsantre olacağız” şeklinde konuştu.

     

    Takımdaki eksik oyuncular hakkında bilgi veren Kafkas, Derley’in rahatsızlığının bulunduğunu ve Samba Sow’un da cezalı olduğunu kaydetti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.