|   | 
  • Kafkas: Hakemi tebrik ederim!


    Kafkas: Hakemi tebrik ederim!
    Torku Konyaspor'un Kayserispor'u 1 - 0 mağlup ettiği maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hakemin verdiği kararların tartışmalı olduğunu dile getirdi.

    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise yaptığı değerlendirmede hakeme eleştirilerde bulundu. Kafkas şunları söyledi: "Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Net ve organize pozisyonlara giren Kayserispor'du. Son dakika yediğimiz golle maçı kaybettik. Konyaspor'u tebrik ediyorum."

     

    Hakemin, Torku Konyaspor lehine vermediği bir penaltı pozisyonu olduğuna ilişkin gazetecilerin sorusuna cevap veren Kafkas "Ben pozisyonu seyretmedim. Penaltı olduğunu söylüyorlar. Hatayı başka bir hatayla telafi etmemek lazım. Ben işin başka tarafındayım, yani penaltılar verilir verilmez. Sahada külhanbeylik yapanları oyunda tutuyorsan konuşacak bir şey yok. Çok başarılı bir yönetim gösterdi, kendisini tebrik ediyorum!" diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.