|   | 
  • Kafkas'tan istifa sinyali!


    Kafkas'tan istifa sinyali!
    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var, bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum" dedi.

    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ile Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız basın toplantısı düzenledi. 

     

    Toplantıda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir maçında takımın beklenilenin altında performans sergilediğini ve bunun tek sorumlusunun kendisi olduğunun altını çizerek, "Taraftar tepkisinde haklıdır. Taraftar her şeyin iyi olmasın ister ve iyi olmadığı zaman tepkisini ortaya koyar" dedi. Kafkas, yaşanan sakatlıklar nedeniyle takımın omurgasında bazı değişiklikler olduğunu ve Derley, Mabiala ile Samba'nın olmayışını hissettiklerini söyledi.

     

    Kayserispor'un sezon başında belli sıkıntılar çektiğini ve kamp yapamadığını hatırlatan Kafkas, "Bunlar bahane değil ama zor bir dönem geçirdik. Ben kulübe zarar vermeden maliyeti uygun oyuncuları alma gayretinde oldum. Başkanımız Recep Mamur bu konuda bana en büyük desteği verdi. Ben de risk aldım ve görevi kabul ettim. Ben hayatım boyunca risk alan bir insanım. Şunuda ifade edeyim, Tolunay Kafkas ismi eğer ki spor camiasında varsa bu başkanımız Recep Mamur ve Sayın Özhaseki sayesindedir" diye konuştu.

     

    Kayserispor'un Kafkassız'da ligde kalabileceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Belli sıkıntılar var. Bunların bedelini ödeyecek ilk kişi de benim. Ben istifanın da ayrılma noktasında şerefli bir karar olduğunu düşünüyorum" ifadesinde bulundu.

     

    Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Gençlerbirliği maçında camiadan destek beklediklerinin altını çizerek, "Taraftarlarımız camia olarak bir reaksiyon göstermek zorunda. Kayseri büyük ve güçlü bir şehir. 3 puanlık sisteme baktığınız zaman hala orta sıralarda yer alabilmemiz mümkün. 5 tane iç saha maçımız var. Bunları kazanabilmemiz için seyirci desteği lazım. Bu karşılaşmalarda taraftarımızın desteği sonuca yansıyacaktır" diye konuştu.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.