|   | 
  • Kahraman şoför direksiyonu ilçe merkezine değil boş araziye sürdü


    Kahraman şoför direksiyonu ilçe merkezine değil boş araziye sürdü
    Freni patlayan kamyonun şoförü, aracı araziye sürerek olası bir facianın önüne geçti

    Kayseri'de freni patlayan yem yüklü kamyonun şoförü, aracı boş araziye sürerek devirdi. Freni patlayan kamyon ilçe girişine 500 metre uzaklıkta devrilirken, olası bir facianın önüne geçen kamyon şoförü kazadan yaralı olarak kurtuldu. 
    Edinilen bilgiye göre, Ali S. yönetimindeki 68 AY 311 plakalı yem yüklü kamyonun Erciyes Dağı yolundan inişte freni patladı. Yokuş aşağı hızla inen kamyonun freninin patladığını fark eden sürücü Ali S. direksiyonu boş araziye çevirdi. Tonlarca ağırlıktaki yükle boş arazide yaklaşık 250-300 metre giden kamyon devrildi. Meydana gelen kazada yemler etrafa saçılırken, sürücü Ali S. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ali S. Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
    İlçe girişine yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana gelen kaza ile ilgili olarak yetkililer işlem başlattı.



    Etiketler Kayser Kamyon Yem Fren Kaza

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.