|   | 
  • Kahvehanede eline bakma kavgası sanığına 4 yıl 2 ay


    Kahvehanede eline bakma kavgası sanığına 4 yıl 2 ay
    Kayseri’de milli maç izlemek için gittiği kahvehanede kağıdına bakıp, masadaki diğer kişilere ‘Elini’ söylediğini iddia ettiği işçi Kemal A.’yı (44), bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan işçi Uğur A. (45) 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

     
    Merkez Kocasinan İlçesi’nde geçen yıl bir kahvehanede meydana gelen olayda, iddiaya göre Kenan A., milli maç izlemek için gittiği kahvehanede maç öncesi Uğur A.’nın iskambil oynadığı masaya oturdu. Uğur A.’nın kağıdına bakıp, diğer oyunculara elini söylediği öne sürülen Kenan A.’ya, kağıt oyuncusu Uğur A. elindeki kağıtları fırlatarak, tepki gösterdi. Çıkan tartışmada Kenan A., sırtından 2 kez bıçaklanarak yaralandı. Tedavisinin ardından Kenan A. taburcu edilirken, Uğur A.’da tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Hakkında ‘Yaralama’ suçundan dava açıldı.
     
    Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada şikayetçi Kenan A. hazır bulunurken tutuksuz sanık Uğur A. duruşmaya katılmadı. Uğur A.’nın elini söylemediğini öne süren Kenan A., “Maç izlemeye gitmiştim. Kağıtları havaya fırlattı. ‘Yavaş ol’ dedim. Başka hiçbir şey demedim. Daha önceden tanımıyordum. Maçı izlerken arkamdan gelerek, 2 kez bıçakladı. Acıyı hissettim. Hiçbir şey demeden koşarak ayrıldı. Şikayetçiyim” dedi.
     
    Sanık Uğur A.’nın avukatı ise, müvekkilinin beratını istedi.
     
    Mahkeme heyeti sanık Uğur A.’yı, ‘yaralama’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırarak, Yargıtay süreci dikkate alınarak tutuksuzluk halinin devamına karar verdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.