|   | 
  • KalDer'den, Rektör Güven'e Ziyaret


    KalDer'den, Rektör Güven'e Ziyaret
    KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, Başkan Yardımcısı Murat Başyazıcıoğlu öncülüğünde, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’ne yakın zamanda atanan Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

    Ziyarete Başyazıcıoğlu ile birlikte Muka Metal A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ebru Kantarcı Kayaoğlu, Kayseri Ticaret Odası Kalite Yöneticisi Muharrem Sever ve KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Salih Yalçın katıldı.

     

    Başyazıcıoğlu, “Erciyes Üniversitesi, Kayserimizin göz bebeği, ilk üniversitemiz. Rektörlük makamı da bu anlamda ayrıca öneme sahip ve sorumluluk yüklü bir makam. Değerli Hocamızı ziyaret ederek görevinde başarılar diledik.” dedi. Başyazıcıoğlu aynı zamanda Güven’e KalDer’i anlatma, toplam kalite yönetimi felsefesini toplumda yayma adına yaptıkları çalışmalardan bahsetme fırsatı bulduklarını belirtti. 2015 yılında ERSEM işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Yönetici Adayları için Kalite Eğitimleri Sertifika Programı”ndan da bahseden Başyazıcıoğlu öğrencileri iş dünyası ile buluşturduklarını ifade etti. 

     

    Prof. Dr. Muhammet Güven, KalDer’le ilgili epeyce bilgi edindiğini belirtti. Geçtiğimiz yıl KalDer -Erciyes Üniversitesi işbirliği ile Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Erciyes Mükemmellik Zirvesi adlı sempozyumun çok başarılı geçtiğini ifade etti. Benzer etkinlikler için destek verebileceklerini belirten Güven, kendisi de Erciyes Üniversitesi’ndeki ilk görevinde kalite biriminde bazı sorumluluklar üstlenip çalışmalar yürüttüğünden bahsetti. Üniversitenin akreditasyon sürecinde de görev üstlendiğini, kalite çalışmalarının bir kurumu kurumsallaşması ve sistemli yönetimi için ne derece önemli olduğunu yakından bildiğini belirtti. 

     

    Güven, KalDer İstişare Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.