|   | 
  • KalDer Kayseri Temsilciliği'nden Bursa Çıkarması


    KalDer Kayseri Temsilciliği'nden Bursa Çıkarması
    KalDer Kayseri Temsilciliği, Bursa’da yerleşik Yeşim Tekstil A.Ş. ve Nilüfer Belediyesi’ne teknik gezi düzenledi.

    Kayseri’den 27 KalDer üyesinin katıldığı ve 2 gün süren geziye katılan KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Üyesi Nihan Sert,
     
    “Yeşim Tekstil A.Ş. hazır giyimde Nike, Esprit; ev tekstilinde ise MatheisSchlafgut gibi firmalarla stratejik ortaklık yapmaktadır. Diğer taraftan Nilüfer Belediyesi 2006 yılında KalDer’den Ulusal Kalite Başarı Ödülü, 2013 yılında Avrupa Kalite Yönetim Vakfı EFQM’den Avrupa Mükemmellikte Başarı Ödülü almış başarılı bir kurumdur. Her iki kurumun stratejik planlama, süreç yönetimi uygulamalarını görmek, başarı hikayelerini dinlemek ve tesislerinde incelemelerde bulunmak istedik.” dedi.
     
    KalDer Kayseri Temsilciliği yöneticisi Salih Yalçın da “KalDer üyesi olan her iki kurum kapılarını Kayserili KalDer üyelerine açtılar. KalDer Bursa şubemizin organizasyonda önemli destekleri oldu. Her iki kurum tarafından da keyifle ağırlandık.” dedi.
     
    KalDer üyeleri, Nilüfer Belediyesi’nde EFQM Mükemmellik Modeli uygulamaları kapsamında stratejik planlama, süreçlerle yönetimi, insan kaynakları yönetimi gibi konularda bilgilendirildiklerini ve çok başarılı uygulamalar izlediklerini belirttiler. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katılımcılarla bir araya gelip ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti; deneyimlerini paylaştı.
     
    Yeşim Tekstil’de ise KalDer üyeleri üretim verimliliği çalışmaları kapsamında yalın üretim teknikleri konusunda bilgilendirildi. İnsan kaynakları, bireysel öneri sistemi, kurumsal iletişim ve sosyal sorumluluk çalışmaları da paylaşılan konular arasında idi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.