|   | 
  • Kaleiçi’nde Son Rötuşlar


    Kaleiçi’nde Son Rötuşlar
    Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı duyurulan Kaleiçi Kültür Sanat Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor.

    Bir yandan iç tefrişat ve düzenleme çalışmaları devam ederken bir yandan da aydınlatma ve görsel tasarım çalışmaları sürüyor.

    Kalenin burçlarına ve dış cephesine farklı bir görünüm kazandıran led aydınlatma sistemleri tamamlanmak üzere. Gerçekleştirilen çalışma ile kalenin hem içi hem dışı oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Bunun yanısıra Seyyid Burhaneddin Türbesi karşısındaki eski binadan Kaleiçi Kültür Merkezi’ne taşınacak olan Arkeoloji Müzesi’nde de taşınma ve yerleşim işlemlerinde sona gelindi.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kaleiçi Kültür Merkezi’nin 20 Ekim’de Kayseri’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını ifade etmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.