|   | 
  • KALİBRASYON İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


    KALİBRASYON İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
    Kayseri Sanayi Odası?nda (KAYSO) Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk?ün de katılımıyla ?kalibrasyon iş birliği protokolü? imzalandı.

     KAYSO toplantı salonunda düzenlenen imza törenine TSE Başkanı Hulusi Şentürk, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü ve davetliler katıldı.
    İmza töreninin açılış konuşmasını yapan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, ?TSE kurumları ile beraber içerimizde olmasaydı ne olurdu diye baktığımız zaman nasıl bir fonksiyon icra ettiğini görebiliriz. Biz iş dünyası olarak bunu canlı olarak yaşıyoruz? diye konuştu.
    TSE?nin firmaların gelişimi konusunda katkı sağladığını dile getiren Boydak, ?Şirketlerimizdeki arkadaşlar kurumdaki ekipler ile her zaman beraberler ve firmalarımızın gelişimine, piyasa paylarını arttırmalarına, yurtdışına açılmalarına, TSE hem kurumsal anlamda hem de bölgelerdeki temsilciler anlamında gerekli yardımları yapıyor. Dünün kobileri bugün uluslararası bir boyuta taşınmış bir hale geldiler? ifadelerinde bulundu.
    KTB Başkanı Şaban Ünlü de, ?İlerlemenin en iyi yolu kalite belgesine sahip, müşterilere güven arzettirmek, diğer firmalar arasında da rekabet gücünü arttırmaktır.Firmalar, eğer standartlara uygun üretim gerçekleştirilemezse pazarda başarılı olma şansları azalır. Standart denince akla ilk gelen kurum Türk standartları Enstitüsü'dür? şeklinde konuştu.
    KTO Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ise, ?Kayseri Ticaret Odası olarak TSE ISO 9001 kalitesine sahip bir odayız ve kuruluşuz. Standart tek başına yetmiyor. Standartla beraber marka, patent ve lisanslarımızı da almada öncü olmamız gerekiyor. Sanayici, tüccar ve üretici olarak en önemli görevlerimizden biri de budur? açıklamasında bulundu.
    Konuşmaların ardından ?kalibrasyon iş birliği protokolü? imzalandı.

    HABER : METİN FARUK TAMER 
    KAMERA : METİN FARUK TAMER 
    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.