|   | 
  • Kapalı Çarşıda Yangın, 3 Ölü, 10 Yaralı


    Kapalı Çarşıda Yangın, 3 Ölü, 10 Yaralı
    Çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

     Gaziantep?in en işlek bölgelerinden biri olan Alaybey Mahallesi?nde bulunan bir kapalı çarşıda çıkan yangın faciaya neden oldu. Kapalı çarşının alt katında çıkan yangın sonrası olay yerinde büyük bir panik yaşanırken, yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, ayrıca içeride mahsur kalan vatandaşları da çıkarmaya çalıştı. Çok sayıda kişinin içeride mahsur kaldığını duyan vatandaşlar da itfaiye ile birlikte mahsur kalanları kurtarmaya çalıştı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ise kurtarılan vatandaşları ambulanslarla hastanelere taşıdı. Olayın hemen ardından yangın yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, burada incelemelerde bulundu. Başkan Güzelbey basın mensuplarının soruları üzerine olayla ilgili bilgiler vererek, ?Yangın çıkar çıkmaz itfaiye ekiplerimiz müdahalede bulundu. Şu ana kadar 3 vatandaşımız hayatını kaybetti ve 10 tanesi de hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili itfaiye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor ve yangının sebebini araştırıyor? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.