|   | 
  • Kar Reklam Ajansı’ndan Yeni Şube


    Kar Reklam Ajansı’ndan Yeni Şube
    ‘Güven Herşey’ sloganı ile Kayseri’de reklam ajansı mantığına farklı bir boyut kazandıran Kar Reklam Ajansı, 10. yılını ikinci şubesini açarak taçlandırdı.

    Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Kar Reklam Ajansı Başkanı Sabahattin Sürmen, 10yıl önce çıktıkları yolda güvenilir adımlarla ilerleyerek bu günlere geldiklerini ifade ederek, “Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve bize duyulan güveni zedelememek adına kılı kırk yararak, profesyonel bir ekiple hizmet sunuyoruz. Ulusal Televizyon,gazete,dergi, in door,out door, dijital medya mecralarında medya planlama ve satın alma hizmeti veren tecrübeli bir firmayız. Sektördeki 22 yıllık tecrübemizi 10 yıldır Kar Reklam Ajansı adı altında Kayseri’nin ve bölgenin saygın firmaları için kullanıyoruz ve onlar için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizimle çalışan firmalar işinde en iyi olan Kayseri’nin ve bölgenin önde gelen markalarıdır. Çalıştığımız markaları kendimize yakın görüp büyük düşünmemiz de bundandır. Yüksek hedefleri birlikte koyalım, engelleri birlikte aşalım ve birlikte büyüyelim düşüncesiyle hareket ediyoruz. Kayseri’nin ve bölgenin önde gelen referans firmalarıyla çalışmamız da bunun en güzel göstergesidir. Onların geliştirdiği projeleri, yeni fikir ve iş modellerini, inovasyon ve gelişim hamlelerini kamuoyuna duyurarak markalaşma çalışmalarına katkı sağlıyoruz” dedi.

    “2 HABER SİTESİ İLE ŞEHRİN NABZINI TUTUYORUZ”

    Medya planlama ve satın almanın yanı sıra sektörde sağlamış oldukları güvenin sonucu olarak birçok televizyon, gazete, dergi ve internet sitesinin Kayseri yetkili ajansı olduklarına dikkat çeken Sürmen, ayrıca 2 ayrı haber sitesi ile de Kayseri’nin nabzını tuttuklarını belirterek,  “Bir taraftan birçok ulusal medya organının temsilciliğini(Hürriyet, Fanatik, Pegasus,Atlas Glober, Admatic vs) yaparken bir yandan da kendi haber sitelerimiz olan kar360.com ve kayseriilkhaber.com ile yerel, bölgesel ve ulusal haberleri hızlı ve doğru bir şekilde takipçilerimize ulaştırıyoruz. Şehrin en çok takip edilen haber siteleri arasında yer alan bu iki haber sitesi ile şehrin nabzını tutuyoruz ve gelişmeleri an be an takipçilerimize aktarıyoruz” diye konuştu.

    YENİ ŞUBE YENİ HEYECAN

    Açıklamasında 10. yıllarına yeni bir şube ile girdiklerine vurgu yapan Ajans Başkanı Sürmen, sektörün ihtiyaç duyduğu birçok ürünü Sahabiye Mahallesi Kardelen Sokak No.6/B de (Helvacıdede Türbesi yanında)  açtıkları bu yeni şubede karşılayacaklarını söyleyerek,  ''Yıllardır sektörün içinde olan ve bu konuda sektörün tanınmış isimlerinden iş ortağımız İmdat Karaca ile birlikte açtığımız bu yeni şubede plaket,kristal plaket, şilt, madalya, kaşe,kupa bardak, bilgilendirme levhaları ve kurumsal kimlik çalışmaları gibi alanlarda ürün ve hizmet sunuyoruz. Özellikle kristal plaket ve kupa bardak konusunda farklı çeşitler ve orijinal tasarımlarla oldukça iddialıyız. Bunların yanı sıra bu yeni şubemizde bilgisayar, laptop ve notebook teknik servis hizmeti de veriyoruz. Ayrıca alternatif cep telefonu aksesuarlarını müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.

    Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da en kaliteli ve güvenilir hizmeti şehrin ve bölgenin hizmetine sunmaya devam edeceklerini kaydeden Sürmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Her ne iş yapıyorsak en iyisini yapabilmek ve bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için çaba gösteriyoruz. Bugüne kadar ekip olarak bunu başardık ve bundan sonra da aynı kalitede hizmet sunmaya ve bu başarıyı sürekli kılmaya devam edeceğiz ” diyerek sözlerini tamamladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.