|   | 
  • Karadenizlilerden Bahar Buluşması


    Karadenizlilerden Bahar Buluşması
    Kayseri’nin İncesu İlçesi İnce Seyir cafede düzenlenen 'Küçük Karadeniz Fırtınası İle Bahar’a Merhaba Diyelim Mi?' organizasyonunda Kayseri'de yaşayan Karadenizliler bir araya geldi.

    "Kayseri’de yaşayan Karadenizliler için düzenlenen organizasyonda Karadeniz kültürünü ve şenliklerini merak edip katılan bir çok insan var" diyen, Organizisyon Komite Sözcüsü Feyza Yöndem: “Bugün küçük Karadeniz fırtınası ismini verdiğimiz Karadenizliler buluşmasındayız.Aynı zamanda Dünyam Hastanesi Müdür Yardımcısıda olan Feyza Yöndem yaptığı açıklamada Dünyam Hastanesi her zaman bu tür organizasyonlarda yer almaktan mutlu olduğu için bu organizasyona biz de destek verdik. Kayseri’de çeşitli şehirlerden gelip yerleşen Karadeniz insanının kültürünü yaşatmak için bu organizasyon yapıldı. Organizasyon da Karadeniz şenliklerini merak ettikleri için Kayserili misafirlerimiz de var. Herkes gönlünce  eğleniyor. Ben de Karadenizli  olarak tüm hemşerilerim gibi burada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi. 
    Küçük Karadeniz Fırtınası organizasyonun da davetliler sabah kahvaltısının ardından Kemençeci Savaş,Bağlama sanatçısı Necla ve Kayseri'nin yakından tanıdığı Murat Cebeci'nin Karadeniz yöresine ait şarkı ve türküleri ile günün ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.Eğlencenin  beklenenin üzerinde ilgi görmesi, uzun zamandır biraraya gelemeyen hemşerilerin bu vesile ile uzun uzun sohbet etmesi ve bu tür organizasyonların daha sık yapılması istendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.