|   | 
  • Karaman’daki istismar davasında karar verildi


    Karaman’daki istismar davasında karar verildi
    Karaman’daki çocuk istismarı davasında sanık öğretmen Muharrem Büyüktürk'e 508 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

    Karaman'da bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Muharrem Büyüktürk, 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

     

    Kararı açıklayan mahkeme başkanı, sanığa, "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, müstehcen görüntüleri izletme, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten adam yaralama" suçlarından toplam 508 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

     

    Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'ne gizlice getirilen Muharrem Büyüktürk'ün savunması herkesi isyan ettirdi. Sanık öğretmen savunmasında, "Çocukları sınav dönemlerinde, yalnız bırakmamak için, onları teselli etmek için yanlarında yatıyordum. Çocuklar kendi aralarındaki istismarı benim üzerime attılar. Bende babasız büyüdüm, beraatımı istiyorum" dedi.

     

    Öte yandan duruşma öncesinde Ensar Vakfı Karaman Şubesi binasındaki tabelalar Türk bayraklarıyla kamufle edilmeye çalışıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.