|   | 
  • Karaoğlu’ndan “Tamamen Kapalı Pazar Yeri” Müjdesi


    Karaoğlu’ndan “Tamamen Kapalı Pazar Yeri” Müjdesi

    Millet İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Kayseri gibi karasal iklime sahip bir şehirde tamamen kapalı Pazar yerlerine ihtiyaç olduğunu ve ilk icraatlardan birisinin Melikgazi’de bunu hayata geçirmek olacağını söyledi.

    31 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Millet İttifakı Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Dr. Karaoğlu, Eskişehir Bağları Selçuklu Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

    Kayseri gibi kışları çok soğuk geçen bir şehirde tamamen kapalı Pazar yerleri yapılması gerektiğine vurgu yapan Karaoğlu, 25 yıldır görevde olanların sadece üstü kapalı Pazar yeri yapmakla yetindiklerini ifade ederek, “Pazarcı esnafımız sabahtan akşama kadar bu soğuk havalarda ekmek parası peşinde. Kimsenin dışarıya çıkmaya cesaret edemediği soğuklarda, hiçbir ısınma sistemi olmayan pazar yerlerinde pazarcı esnafına tezgah açtırmak insana verdiğimiz değeri ortaya koyuyor. Demekki pazarcı esnafının ne yaşadığı son 25 yıldır şehri yönetenlerin umurunda olmuyor. Bu insanlar hangi şartlarda çalışıp evlerine ekmek götürecek? ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözünü her fırsatta dile getiren yöneticiler, pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşların yaşam koşullarını hiç iyileştirmemiş. Bizim bu sorunların hepsini ortadan kaldıracak projelerimiz var. Modern ülkelerde gördüğümüz, yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyacak tamamı kapalı Pazar yerlerini hizmete sunacağız. Böylece hem pazarcı esnafımız hem de vatandaşlarımız çok daha nezih ortamlarda alış veriş yapma imkanı bulacaklar” diye konuştu.

    KADINLAR İÇİN ‘HANIMELİ PAZARI’

    Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Karaoğlu, Pazar yerlerini haftada bir gün üreten ve satış yapan kadınlara tahsis edeceklerini ve adını da Hanımeli Pazarı koyacaklarını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.