|   | 
  • Kartal kupada da kayıp


    Kartal kupada da kayıp
    Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor ile karşılaşan Beşiktaş, iki maçta da rakibine 3-2’lik skorla mağlup olarak elendi. Siyah-beyazlılar, Erzurum ekibinden 2 maçta 6 gol yedi.

    Sivasspor mağlubiyetiyle ligde zirvenin 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Türkiye Kupası’ndan da elendi. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor’la eşleşen ve ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olan siyah-beyazlılar, sahasındaki karşılaşmada da rakibine mağlup olarak kupanın dışında kaldı. Karşılaşmanın henüz 29. saniyesinde kalesinde golü gören ve 32. dakikada Diaby’yle cevap vererek soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle giren Beşiktaş, Burak Yılmaz’ın 64’teki golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Ancak 67 ve 72’de gelen goller sonrasında rakibi karşısında 3-2 geriye düşen Beşiktaş, oyun anlamında da sınıfta kaldı ve kupadan elendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.