|   | 
  • Kasımpaşa’nın Gol Atamadığı Tek Takım


    Kasımpaşa’nın Gol Atamadığı Tek Takım
    Spor Toto Süper Lig’de takımlar ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürürken ilk yarı ile ilgili ilginç istatistikler de yansımaya devam ediyor.

    Kayserispor, sezonun ilk yarısını 37 golle en çok gol atan takım olarak kapatan Kasımpaşa’dan gol yemeyen tek takım oldu.

    Diagne, Trezeguet ve Eduok gibi güçlü forvet hattıyla ligin ilk yarısını en çok gol atan takım olarak kapatan Kasımpaşa, ligde karşılaştığı 16 takımdan sadece Kayserispor’a gol atamadı. İstanbul’da oynanan maçı Kayserispor 3-0 kazanmış, Kasımpaşa’da Diagne ve Trezeguet birer penaltı atışından da yararlanamamıştı.

    Ligin ilk yarısında 25 golle en çok gol yiyen 5. takım olan Kayserispor’un, ligin en golcü takımından gol yememesi ilginç bir istatistik olarak kayda geçti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.