|   | 
  • KASKİ, EuroLeague?de İddialı


    KASKİ, EuroLeague?de İddialı
    Kayseri KASKİ Kulübü Başkanı Ömer Yağmur, EuroLeague?de 2014-2015 sezonu kura çekimine ilişkin, ?İnşallah ilk 4?e kalıp bir üst tura çıkacağız? dedi.

    Açıklamalarda bulunan Yağmur, EuroLeague?de 2014-2015 sezonu kura çekimine Kayseri KASKİ olarak dördüncü torbadan katıldıklarını hatırlattı.

    Kura çekiminin ardından B Grubunda yer aldıklarını belirten Yağmur, şöyle devam etti: ?3 Türk, 3 de Rus takımı vardı. Bizim puanlamaya göre Galatasaray ile aynı yere düşmeyecektik. Galatasaray A grubunu çekince biz otomatik olarak B grubuna geçtik. Bizim grupta Fenerbahçe de var. Grubumuz fena değil. Aynı güçte olduğumuz takımlar. Denk kuvvetler olarak görüyoruz. İnşallah ilk 4?e kalıp bir üst tura çıkacağız.?
    Yağmur, ligde grup maçları 5 Kasım 2014 tarihinde başlayacağını, Dörtlü Final müsabakalarının ise 10-12 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.