|   | 
  • KASKİ GENEL MÜDÜRÜ ENDER BATUKAN: - ?SU, EN KIYMETLİ MİRASIMIZDIR?


    KASKİ GENEL MÜDÜRÜ ENDER BATUKAN:  - ?SU, EN KIYMETLİ MİRASIMIZDIR?
    (İHA) - ?22 Mart Dünya Su Günü? nedeniyle bir mesaj yayınlayan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, ?Su en kıymetli mirasımızdır, onu koruyarak tasarruflu kullanalım? dedi.

     22 Mart Dünya Su Günü?nün, su bilincinin daha etkin bir şekilde yaygınlaşabileceği bilinciyle oluşturulmuş bir gün olduğunu kaydeden Batukan, ? Su, ülkemizde olduğu gibi dünyanın da en kıymetli hazinesi. Tüm dünya, kuraklığın olmaması, susuzluğun yaşanmaması, yeni nesillere güvenli ve sağlıklı bir gelecek sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yılda bir günde daha sesli bir kutlama ile suyun önemine dikkat çekmeye çalışılıyor? diye konuştu.
    EN BÜYÜK KAYNAK, TASARRUF ETMEKTİR
    Nüfus artışı ile birlikte gün geçtikçe suya duyulan ihtiyacın artış gösterdiğini belirten Ender Batukan, ? Yaşamımızı sürdürebilmemiz için temel ihtiyacımız olan su, ulusların devamlılığı için de en önemli kaynağımızdır. Su kaynaklarımızı koruyarak ve su tasarrufu konusunda bilinçli bir nesil yetiştirerek su sıkıntısının önüne geçebilmek de mümkündür? dedi.
    Var olan su kaynaklarının bulunup faydalanılması ve tasarruf yollarının araştırılıp yaygınlaştırılmasının önemli birer kriter olduğunu vurgulayan Batukan, ?Erciyes dağına sahip olan şehrimiz bu konuda oldukça şanslı. Aldığımız tedbirler ile de halkımıza her daim temiz, sağlıklı ve kaliteli su sağlamaya çalışıyoruz. Su tasarrufu ile ilgili özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımıza hazırlamış olduğumuz su tasarrufu kitaplarımızla da suyun ve bilinçli kullanmanın önemini vurguluyoruz? diye konuştu.
    Batukan; bir damlası bile çok kıymetli olan suyu israf etmeden kullanmak gelecek nesillere bırakılacak en güzel miras olduğunu sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.