|   | 
  • Kaski, Web Sayfasına El Attı


    Kaski, Web Sayfasına El Attı

    KASKİ  Genel Müdürlüğü’nün web sayfasındaki eksiklikleri dile getirdiğimiz haber sonuç verdi.

    ‘Genel Müdürlerimiz’ bölümündeki özgeçmişlerin güncellikten çok uzak olduğunu içeren haberimizden sonra eski genel müdürlerin özgeçmişleri kaldırıldı ve sadece fotoğrafları ile görev yaptıkları yılları içeren bir ibare konuldu.

    Özellikle Mustafa Yalçın üzerinden yaptığımız haber sonrası web sayfasına el atıldı ve daha önce ‘Halen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır’ şeklinde 4 yıl öncesine ait bilgilerin olduğu özgeçmiş kaldırılarak ‘1997-1999’ yılları arasında Genel Müdürlük görevini yürüttü’ şeklinde kısa bir metin konuldu.

    Diğer eski genel müdürler için de aynı yöntemin uygulandığı Kaski  internet sayfasında, 1 aydır genel müdürlük koltuğunda oturan Özgür Özdemir’in özgeçmişi ise hala konulmuş değil.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.