|   | 
  • KASKİ’NİN İNTERNET SİTESİ’NE BAKAN YOK MU?


    KASKİ’NİN İNTERNET SİTESİ’NE BAKAN YOK MU?
    Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerinin güncellenmemesi zaman zaman karşılaşılan ve eleştiri konusu olan bir durum. Bunun son örneği Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi yani KASKİ Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yaşanıyor.

    Kurumun web sitesinin ‘Genel Müdürlerimiz’ bölümünde özgeçmişleri yayınlanan yöneticilerin birçoğunun güncel halleri eklenmemiş. Öyleki şu anda Talas Belediye Başkanı olarak görev yapan ve bir dönem KASKİ Genel Müdürlüğü’nü yürüten Mustafa Yalçın halen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görünüyor. 
    4 Yıldır Gören Yok
    Oysaki Mustafa Yalçın bu görevi 2015 yılı Haziran ayında bırakmış ve sırasıyla KAY-TUR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapmıştı. Şu anda Talas Belediye Başkanı olan Mustafa Yalçın’ın KASKİ’nin internet sitesinde hala Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak gösterilmesi, sitenin en az 4 yıldır güncellenmediğini gösteriyor. 
    Yeni Genel Müdür Hiç Yok
    KASKİ ‘de geçmiş dönemlerde genel müdürlük yapmış Hidayet Atasoy ve Ender Batukan’ın özgeçmişlerinde de benzer sorunların olduğu web sayfasında ayrıca yeni genel müdür Özgür Özdemir’in biyografisi ise hiç eklenmemiş. 
    Yaklaşık 1 aydır genel müdürlük koltuğunda oturan Özgür Özdemir’in özgeçmişinin hala siteye konulmamış olması ayrı bir ihmallik olarak kabul ediliyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.