|   | 
  • KASSERIA ALIŞVERİŞ MERKEZİ, OUTLET OLUYOR


    KASSERIA ALIŞVERİŞ MERKEZİ, OUTLET OLUYOR
    Kasseria Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Güneş, Kasseria Alışveriş Merkezini, Outlet tarzı seri sonu ürünlerin satılabileceği, kaliteli ve ucuz ürünlerin alınabileceği merkez haline dönüştürmeye çalıştıklarını bildirdi.

      Kasseria Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Güneş, ?Kasseria 15 yıllık geçmişi olan bir alışveriş merkezi ve bu 15 yıllık geçmişi süresince çok büyük markalara ev sahipliği yaptık. Fakat çevremizde bulunan ve gelişmekte olan yeni alışveriş merkezlerinden dolayı Kasseria alışveriş merkezi eski kanını ve hızını kaybetmiş durumda. Bu sebeple biz yaklaşık 2 yıl önce yönetimi devraldık ve bu vesileyle alışveriş merkezinin yeniden toparlanması adına yeni yatırımlarda bulunduk'' diye konuştu. Alışveriş merkezinin dış cephesini yenilediklerini, iç cephe ile ilgilide yeni projeler çizdirdiklerini ancak yine de kan kaybetmenin önüne geçemediklerini ifade eden Güneş, şöyle devam etti:

        ''Çünkü etrafımızda gerçekten çok karizmatik, güzel alışveriş merkezleri var. Bu vesileyle biz çözüm olarak Kasseria Alışveriş Merkezinin bu kadar yoğun bir nüfusa sahip olan bir merkezin ortasında bulunmasından dolayı ne gibi bir yol izleyeceğimiz konusunda fikir alışverişi yaptık. Bundan sonra Kasseria Alışveriş Merkezini, Outlet tarzı seri sonu ürünlerin satılabileceği, kaliteli ve ucuz ürünlerin alınabileceği merkez haline dönüştürmeye çalışıyoruz. Bu sebepten dolayı da Kayseri'deki bütün esnaflarımızı özellikle seri sonu ve ucuz ürün satan esnaflarımızı buraya bekliyoruz. Biz gelen esnaflarımıza kira ve aidatlarda büyük imkan sağlayacağız. Hep beraber bu güzel alışveriş merkezimizi yeniden eski günlerine kavuşturmayı amaçlıyoruz.?

    - KASSERIA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN ULUSLAR ARASI EL SANATLARI, YÖRESEL ÜRÜNLER, HEDİYELİK EŞYA GÜNLERİ

         Yeni projeler üretmeye başladıklarını belirten Güneş, ?İlk projemizi 10 - 31 Ocak tarihleri arasında başlatıyoruz. 10 -31 Ocak tarihleri arasında dünyaca ünlü Singapur, Kenya ve daha birçok ülkeden gelecek esnaflarımız var. El sanatları ve hediyelik eşya fuarı düzenliyoruz. Bu vesileyle ben tüm Kayseri halkını fuarımıza davet ediyorum. Bundan sonra inşallah Kesseria Alışveriş Merkezi tekrar eski günlerine dönecek ve vatandaşlarımızın buradan ucuz alışveriş yaptığı bir mekan haline gelecek? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.