|   | 
  • KASSERİA AVM'DEN BASIN MENSUPLARINA SİNEMA KEYFİ


    KASSERİA AVM'DEN BASIN MENSUPLARINA SİNEMA KEYFİ
    Kasseria Alışveriş Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına sinema keyfi yaşattı.

     Kasseria Alışveriş Merkezi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına sinema keyfi yaşattı.

    Kasseri Alışveriş Merkezi Yönetimi, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Altınkaya burada yaptığı konuşmada, "Kasseria Alışveriş Merkezi Kayseri'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri. Tabi bugün Kayseri'de çok sayıda alışveriş merkezi var. Kayseri hızla gelişiyor. Kasseria geçtiğimiz yıllarda hareketlilik noktasında bazı sıkıntılar yaşadı. Şimdi yeni bir yönetim oluşmuş durumda. Burada Kasseria yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri güzel bir sinema filmine davet ettiler. Yorgun ve yoğun bir mesleği icra ediyoruz. Biraz da stres atmamız açısından Cem Yılmaz'ın bir filmine davet ettiler. Arkadaşlarımızla buraya geldik. İnşallah Kasseria Alışveriş Merkezi daha da canlanır. Çünkü Türkiye'de alışveriş merkezleri ne kadar istihdama katkı sağlarsa, katma değer yaratırsa, biz de buna destek veririz. Bu nedenle Kasseria yönetimine böyle bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

    Kasseria Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Güneş ise, "Değerli basın mensupları sağ olsunlar bizim davetimize ilgi gösterdiler. 10 Ocak'a Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak adına burada yaşadığınız gerilim ve zor şartları biraz olsun unutturabilmek adına komedi filmine davet ettik. Cemiyetimiz de gerekli hassasiyeti gösterdi. Bizleri onurlandırdıkları için Gazeteciler Cemiyetine ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bildiğiniz gibi etrafta çok büyük alışveriş merkezleri kuruldu. Biz de bu vesileyle bu yoğun nüfusun içerisindeki eski bir alışveriş merkezi olmamıza rağmen bu nüfusa hitap edebilmek adına

    genelde seri sonu ürünlerin satılabileceği Outlet türü mağaza gruplarını oluşturmayı hedefliyoruz. Bu sebeple Kayseri'de kurumsal olarak bulunan esnaflarımızın tamamına inisiyatifli ve uzun vadede düşük kiralı dükkanları ayarlayacağımızın sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.