|   | 
  • Katil Hala Bulunamadı


    Katil Hala Bulunamadı
    Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesi Palas Mahallesi'nde tüfek, tabanca ve bıçakla ev basıp bir kişiyi öldüren, bir genç kızı da yaralayarak altınları alıp kaçan kar maskeli katil, henüz yakalanamadı. Acılı aile, katilin bir an önce yakalanıp cezasını çekmesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardım bekliyor.

    Olayın yaşandığı Palas Mahallesi'ndeki 2 katlı evlerinde görüştüğümüz acılı aile fertleri, hala olayın şokunu yaşıyorlar. Olayda, saldırganın tüfekle vurup öldürdüğü Cemal Uzun'un annesi Havva Uzun, ''Ben odamda yatıyordum. Saat 22.00 sıralarında birtakım sesler duydum ve uyandım. Salona geldim baktım ki torunum 16 yaşındaki Adeviye yerde kanlar içinde yatıyor, kapının yanında da yüzü maskeli, elinde bıçak ve tüfek olan bir adam duruyor. O sırada adam altınları istedi. Biz de 5 bilezikle 2 gerdanlık verdik. Oğlum gelen o adama, 'Kızımı öldürdün, altınları aldın daha ne istiyorsun?' diye seslendi. O da 3 adım geri attı ve açık duran kapıdan çıkarken tüfekle ateş etti ve oğlumu vurdu. Küçük oğlum Nuri, 'Ağabeyimi öldürdün' diye bağırınca o da 'Arkamdan gelmeyin, hepinizi öldürürüm' diye bağırdı ve kaçtı gitti. Biz de hemen polise, ambulansa haber verdik. Sağlık ekipleri eve gelip oğluma müdahale ettiler ama oğlum öldü. Yaralı olan torunumu alıp götürdüler. Elimizden bir şey gelmedi. Hala katil yakalanmadı. Biz katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, devlet büyüklerimizden bize yardım etmelerini bekliyoruz'' diye konuştu.

    PALASLILAR SİLAHLANIYOR
    Ölen Cemal Uzun'un kardeşi Nuri Uzun da ağabeyini öldüren katilin bir an önce yakalanmasını istediklerini belirterek, ''Katil dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Biz katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Bir an önce yakalanmalı ki başkalarının canlarını da yakmasın'' dedi.
    Babasının 7 yıldır yatalak bir vaziyette hasta olduğunu, hiç kimseyle bir husumet ya da tartışmalarının olmadığını ifade eden Nuri Uzun, ''Palas'taki tüm insanlar, bizim başımıza gelen bu olay yüzünden tedirgin oldu. Herkes ruhsatlı silah alıp kamera taktırıyormuş. Başkalarının canlarının yanmaması için ve ağabeyimi öldürüp yeğenimi yaralayan katilin bir an önce yakalanması gerekiyor. Biz devlet büyüklerimizden katilin yakalanması için yardımlarını bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

    Saldırıda ölen Cemal Uzun'un eşi Fadime Uzun ise, sakin ve düzenli bir hayatları olduğunu, kendi hallerinde geçinip gittiklerini, ancak böyle bir olayla bütün hayatlarının alt üst olduğunu belirterek, ''Gerçekten çok zor günler yaşıyoruz. Anlatılacak gibi değil. Anlatmakla olmaz. Sakin ve düzenli bir hayat sürerken, bir gün birisi çıkıyor geliyor ve her şey tersine dönüyor. Biz katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan ve devlet büyüklerimizden bu konuda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz'' diye konuştu.


    Saldırıda karnından ve sol kolundan bıçakla yaralanan 16 yaşındaki Adeviye ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Hala olayın şokunu yaşayan Adeviye, kimseden bir şey istemediğini, yalnız kalmak istediğini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.