|   | 
  • KATLİAMLAR, BÜNYAN FESTİVALİ'Nİ İPTAL ETTİRDİ


    KATLİAMLAR, BÜNYAN FESTİVALİ'Nİ İPTAL ETTİRDİ
    Bünyan Belediyesi, bu yıl 5'incisini düzenleyeceği Bünyan Buluşması, Halı ve Gilaboru Festivali'ni, İslam Coğrafyası'nda yaşanan katliamlar nedeniyle iptal etti.

     Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, konuşla ilgili yaptığı açıklamada, ''Türk dünyası ve İslam coğrafyasında son günlerde yaşanan katliamlar gün geçtikçe artmaktadır. Doğu Türkistan'da, Kerkük ve Musul'da, Suriye'de, Afrika'da, Myanmar'da ve Mısır'da Müslüman kanı oluk oluk akmakta iken, bu yıl düzenlemeyi planladığımız ve her türlü hazırlığını tamamladığımız 5. Bünyan Buluşması Halı ve Gilaboru Festivali'ni, Festival Komitesi olarak iptal etme kararı aldık. Türk ve İslam coğrafyasında, yakılarak, vurularak, kimyasal silahlarla ve faili meçhul bombalarla her gün binlerle ifade edilen şehitlerimize selam ve dualarımızı gönderiyoruz.
    İki cihan güneşi peygamberimizin, 'Zulme karşı susan dilsiz şeytandır' hadisinin gereği olarak aldığımız bu karardan dolayı festival beklentisi olan değerli halkımızdan ve değerli sanatçılarımızdan özür dileriz'' ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.