|   | 
  • Kayakseverler Erciyes'e Akın Etti


    Kayakseverler Erciyes'e Akın Etti
    Kayseri'de hafta sonu tatilini fırsat bilen kayakseverler Erciyes'e akın etti.Erciyes'e akın eden kayakseverler, hafta sonu tatilini kayak yaparak değerlendirdi. Profesyonel kayakseverler, kayak aletleri ile kayak yaparken, amatörler ise kızaklara...

    Kayseri'de hafta sonu tatilini fırsat bilen kayakseverler Erciyes'e akın etti.

    Erciyes'e akın eden kayakseverler, hafta sonu tatilini kayak yaparak değerlendirdi. Profesyonel kayakseverler, kayak aletleri ile kayak yaparken, amatörler ise kızaklara binerek kayak yapmanın keyfini sürdü. Erciyes'e kayak yapmaya gelen Batu Alper Akdoğan, "Buraya Mersin'den geliyorum. Hafta sonu kayak yapmak için geldik. Gayet güzel eğleniyoruz. Erciyes'e ilk defa geliyoruz. Burada konaklama imkanları da güzel. Erciyes çok güzel bir yer" dedi.

    Mersin'den gelen Tunç Oluk ise, "Erciyes'e her yıl geliyoruz. Bu yıl açılışa denk geldik. Bu yapay kar makinelerinin olması bizim için büyük şans. İyi eğleniyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.