|   | 
  • “Kaybettiğimiz puanlarda hakem hataları var”


    “Kaybettiğimiz puanlarda hakem hataları var”

    Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kaybettikleri puanlarda hakem hatalarının da olduğunu söyledi. 
    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 
    Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki sarı-kırmızılıların antrenmanında futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antremanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
    Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hedefledikleri puanın 5 puan gerisinde olduklarını söyledi. Kutlu, “Son maçımızda inanılmaz derecede hakem hatalarıyla mağlubiyetle dönmek zorunda kaldık. Biz hedeflediğimiz puanın 5-6 puan gerisindeyiz. Bunda kendi hatalarımız olduğu kadar hakem hatalarının da olduğunu düşünüyorum. Bu hafta iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla Trabzonspor maçından galibiyet almayı hedefliyoruz.” diye konuştu. 

    Zihinsel engelli öğrencilerden moral ziyareti
    Öte yandan, Sancaktepe Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri Kayserispor’un antrenmanını izleyerek, futbolculara moral verdi. Hakan Kutlu da öğrencilerle yakından ilgilendi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.